Сміливі дослідники з’ясували, яке порно заводить найшвидше!

Виявляється, не всі відео з позначкою XXX однаково ефективні!

Звичайний час, проведений особою на сайті Pornhub, —- 9 хвилин 20 секунд. Дослідники фактично встановили чіткий зв’язок між темою відео та тривалістю перегляду. Відео “—; «Літній чоловік — дівчина» виглядає в середньому 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд значно довше, ніж статистичний стандарт. Після цього, у порядку зменшення, йдуть відео з дорослими жінками (10 хвилин 38 секунд). , гей-порно (10 хв. 36 сек.), аматорське порно (10 хв. 19 сек.).

Різні інші стилі, які є другосортними. Наприклад, відео з анальним сексом дивляться 9 хвилин 13 секунд, ролики з кунілінгусом —– 9 хвилин 6 секунд, лесбійська порнографія —– 8 хвилин 50 секунд, оргії —– 8 хвилин 10 секунд, лесбійський відеокліп зі страпоном —– 8 хвилин 1 2-й. Але найменше часу отримав ролик із рудоволосими жінками: його дивляться в середньому 6 хвилин 35 секунд.На сайті вибраторами з Наших статей

Згідно з простими міркуваннями, одним із найдивовижніших став відеокліп із рудоволосими дамами. Наближення до нього, завдяки ботанам та іншим гікам, хентаю, відеороликам зі студентами та дамами з маленькими грудьми. Пол Брайант, викладач медицини в Університеті Індіани (США), пояснює це однією з найбанальніших фізіологій. На підсвідомому рівні молоді та продуктивні жінки, які здатні створювати чудових дітей, здаються вашому мозку більш сексуальними.

Pornhub також визначав, скільки часу громадяни різних країн витрачають на джерело. Так, за найбільшим часом —– японці (11 хвилин 19 секунд), на 2 місці —– араби (10 хвилин 14 секунд), жителі Росії залишаються на 6-му місці з 9 хвилинами 19 секундами. Найшвидші – громадяни країн Латинської Америки з 7 хвилинами 23 секундами.

Яка порнографія подобається жінкам: дослідження Pornhub

Тепер ви точно знаєте, який фільм варто завітати до себе вдома, щоб не натрапити на відмову!

Ми не розуміємо, як ви витратили свої вихідні, але ми розуміємо, що робили експерти Pornhub у цей час: вони ретельно готували статистику. Результат – підсумкові таблиці, що показують, яким категоріям порнографії особливо віддають перевагу жінки в різних країнах.

Останніми роками відео в групі «лесбіянок» фактично стабільно тримали руку на популярності. І Pornhub розумно заявляє, що це здебільшого результат жіночої аудиторії. Жінки дивляться ці відео на 151% частіше, ніж хлопці. Тривожний дзвінок!

Варто зауважити, що смаки відрізняються від країни до нації. Тому наші співвітчизники обирають відеокліпи групи «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, за цією логікою, російським жінкам варто вибрати «секс з ведмедями і балалайками», але ми вважаємо за краще не розглядати це.

Сміливі дослідники з'ясували, яке порно заводить найшвидше!

8 найвідоміших категорій: «лесбіянки», «хентай», «секс з неграми», «анальний секс», «секс з індіанцями», «аматорське порно», «мілф», «; секс з азіатами.

Є статистика для приватних країн. Тому в США жінки на 102% частіше дивляться відеокліпи в категорії «секс з темношкірими». і на 69% —– «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії на 31% частіше дивляться «жорстокий секс», канадські жінки обирають «секс утрьох» у 36% випадків, француженки дивляться відео в групі «рогоносців». аж на 103% частіше, ніж в інших країнах, а серед місцевих жителів Німеччини особливо помітним є відео «фут-фетишизм» (і це солідні 165%).

Згідно з цим захоплюючим фактом, жінки на 714% частіше, ніж решта земної кулі, шукають відеоролики за запитом «секс з росіянами», і, зрозуміло, ми повністю підтримуємо такий патріотизм. Так само помітними є відео в категорії “фут-фетишизм”. і “веб-камера”.

Друга частина дослідження була присвячена віковому зв’язку. Виявилося, який вид порнографії віддають перевагу жінкам, залежить не лише від раси, але й від віку.

  • 18—– 24 роки —– “хентай” (+81%)
  • 25—– 34 роки — “– ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35– 44 роки– “подвійне проникнення” (+29%)
  • 45—– 54 роки — “– ; аматорське порно (+39% )55– 64 роки– ; порно в дизайні 70-х” (+78%)
  • 65+ —– «ручне завдання» (+143%)
This entry was posted in 1. Bookmark the permalink.

답글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.